A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú olaj. Omega-3 és -6 zsírsavakban gazdag, valamint A- és E-vitamin-tartalma is magas, a béta-karotin mellett....
Különleges ízvilágú, lágy, vöröses színű olaj. A tökmagot nem pörköljük, értékes beltartalma a mechanikus hidegen sajtolás során nem károsul, és az olajhoz semmilyen adalék...
A csipkebogyó hazánk egyik legismertebb gyógynövénye. Magjának olaja gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega-3 és 6) és vitaminokban. Világospiros, lágy, gyümölcsös ízű olaj....
A vörös szőlő héjának őrléséből keletkezett finom, liszt szerű anyag koncentráltan tartalmazza a vörös szőlő jótékony összetevőit. Kellemes, savanykás íze és könnyű...
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát...
A vörös szőlő héjának őrléséből keletkezett finom, liszt szerű anyag koncentráltan tartalmazza a vörös szőlő jótékony összetevőit. Kellemes, savanykás íze és könnyű...
Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és...
Grapoila tökmagkrém 200 g Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk...
Az egyik legtöbb esszenciális zsírsavat, alfa-linolénsavat (Omega-3) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát...
Halványsárga színű, mákra jellemző illattal rendelkező olaj. Omega-6 zsírsavban gazdag, mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre. Mákliszttel együtt alkalmazva...
Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül. Ízesíthetünk vele tésztákat, süteményeket, salátákat, készíthetünk mártogatósokat,...