Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Elad A keresett kifejezés: Elad
További 13.273 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 4.002 db hirdetés helyett
17.275 db hirdetés között böngészhet..
Kritikai felhangok nélkül, csupán a tényekre szorítkozva rendkívül szomorúan látom, hogy az eredetileg egyszerű és az emberi egészség szempontjából igencsak hasznos élelmiszer...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3...
Azonnal oldódó pótkávé kivonat. Koffeinmentes, így fogyasztható bármely napszakban. 87 %-kal kevesebb cukor * (* Maci Classic fogyasztásra kész pótkávé átlagos cukortartalmához...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. A hormonkészítményekkel (elsősorban Amerikában)...
A kusz-kusz lényegében a bulgurnak (napon szárított durumbúza) egy finomabb szemcseméretű aprítéka, melynek főzése a bulgurhoz hasonlóan, rövid idő alatt megtörténik. A...
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva max 30 % arányban.
Tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez pektin használata ajánlott. Hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített finomságok még inkább meg tudják...
Összetevők: kesudió Aterméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó. A termék...
Összetevők:konjak (konjac) liszt A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel. Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas, például...
Összetevők:gyümölcscukor Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz...
Összetevők:zöldbanánliszt A banánlisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. Mivel zöld banánból készül, csak enyhe...
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurrálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle...
Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk....