TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g cukor, Gyors és...
Népi hagyományok szerint aföldimogyoró, gazdag E-vitamin forrás, erőteljes antioxidáns. Támogatja az immunrendszer védőfunkcióját, nagyban csökkenti a bőr sérülékenységét,...
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Magas gyümölcstartalmú dzsemek és lekvárok készítéséhez, 1250 g gyümölcs, 500 g cukor, Gyors és...
A citromsavat az élelmiszerek gyártásához régóta használják. Az Európai Unióban használatos E-számok szerinti kódja: E330. Savanyúságot adó és szabályozó tulajdonsága révén...
TermékleírásJellemzők Különösen magas gyümölcstartalmú dzsemek és lekvárok készítéséhez, 1750 g gyümölcs, 500 g befőzőcukor, Gyors és cukortakarékos! Termék információk...
Népi hagyományok szerint aföldimogyoró, gazdag E-vitamin forrás, erőteljes antioxidáns. Támogatja az immunrendszer védőfunkcióját, nagyban csökkenti a bőr sérülékenységét,...
A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék. Időt és energiát...
Burmában őshonos, akár három méter magasra is megnövő, örökzöld fa kérge adja a fűszert. A lehántott kérget darabolják, amely szárításkor felpöndörödik és elnyeri mindenki...