DR.OETKER Dzsemfix S.BARACKH. 3*20g
Ár: 849 Ft
TermékleírásJellemzők Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g cukor, Gyors és cukortakarékos!, Családi csomag kedvező ár! Termék információk Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét. Márka információk Dr. Oetker - 100 éve egy darabka otthon ÖsszetételDextróz, Zselésítőanyag (pektinek (E 440)), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E 330)), Tartósítószer (szorbinsav (E 200)) Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Adagolás: 1000-1250 g sárgabarack (előkészített), 350 g cukor, 1 tasak Dzsemfix Sárgabarackhoz. 1. Lekvár készítéséhez a megtisztított, kimért sárgabarackot szükség szerint daraboljuk, majd az egészet pépesítjük. Dzsem készítéséhez a megtisztított, kimért gyümölcs felét apróra vágjuk, másik felét pépesítjük. 2. Az előkészített sárgabarackot egy főzőedénybe öntjük. A dzsemfixet a kimért cukorral elkeverjük, és a gyümölcshöz adjuk, majd állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet folyamatos keverés mellett további 3 percig forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. 3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk. Tipp: - Friss helyett használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is. Felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük ki a szükséges mennyiséget. - A kész lekvárt száraz, hűvös helyen, a felnyitott üveget hűtőszekrényben tároljuk. - További tippek, javaslatok: www.befozok.hu oldalon. Tárolás Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 20 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "DR.OETKER Dzsemfix S.BARACKH. 3*20g" című hirdetést látja. (fent)