A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz,...
Csíráztasson otthon, és készítse el a friss búzafűlevet! A legősibb gabonafajta, amely kiváló csírázóképessége révén vitaminokban gazdag csírát és tönkölybúzalevet biztosít....
Az Iron complex egy funkcionális táplálékkiegészítő, amely vasat, cinket, C-vitamint és B9-vitamint tartalmaz. Ezeknek az alapvető anyagoknak legalább egy közös tulajdonsága van....
A folsav (B9-vitamin) jótékony hatással van az immunitás megfelelő működésére, enyhíti a fáradtságot, elősegíti a csíraszövetek növekedését terhesség alatt, és ugyanakkor az...
Az Alfalfa praktikus kapszula formában tartalmazza az alfalfa nevű növény (Medicago sativa) egyedülálló kivonatát, amit a szuperételek közé sorolnak, köszönhetően a benne található...
A már jól ismert Naturize® Ultra Silk barnarizs-fehérjepor a rizsfehérjék új generációja már SÓS KARAMELL ÍZBEN is kapható, CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL! Kiemelkedő...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A Himalája só tiszta forrásvízzel komplex ásványi alapot biztosít Önnek. Himalája só bizonyíthatóan tartalmaz legalább 84 olyan ásványt és nyomelemet. A Himalája só tiszta...
Bélrendszerünkben a hasznos és a káros bélflórának egyensúlyban kellene lennie. Azonban az életünk során minket ért, legtöbbször külső behatásokra (antibiotikumok, fertőzések,...
A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki...