Enyhén édeskés íz jellemzi. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 4 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: nincs...
Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában. A lenmagban...
Mi a Chia mag? A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok...
Az élőflóra fogyasztása bárki számára ajánlott, hiszen a jótékony törzsek számos pozitív élettani hatást biztosítanak. Rendszerint az élőflórát tartalmazó...
Ropit már mindenki evett és mindenki szereti is... De kóstoltad már szezámmaggal megbolondítva? Extra hosszú kivitelben biztosítjuk, hogy ne maradj éhen! Teljes kiőrlésű bio...
Te milyen lisztet fogyasztasz? Búza? Durum? Tönköly? Sima, esetleg teljeskiőrlésű? Tudod mi a különbség köztük?A teljes kiőrlésű lisztekben a gabonamag három összetevője közül...
A természetes cukortartalmú, jó minőségű borok ha nem is közvetlen módon, de származékosan tartalmaznak szőlőt megfelelő mennyiségben ahhoz, hogy alkalmas legyen lekvár...
A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes...