Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Csíráztatáshoz A keresett kifejezés: Csíráztatáshoz
További 7 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 42 db hirdetés helyett
49 db hirdetés között böngészhet..
Beta-karotin forrás. A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, en-zimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő...
(raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy a magvak...
Repce csíráztatásra 200 g (Brassica napus) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 8-10 nap Fontos, hogy a magvak...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy a magvak ne...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap Fontos, hogy a magvak ne...