Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Csíráztatáshoz A keresett kifejezés: Csíráztatáshoz
További 7 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 42 db hirdetés helyett
49 db hirdetés között böngészhet..
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
Csíráztass otthon friss rukkolát! Dénes Natura rukkolamagok csíráztatáshoz. Finom, borsos ízű csíra 2-4 nap alatt. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz, tálaláshoz.
Ellenőrzött bio gazdálkodásból származik. Hogyan csíráztassuk: gondosan mossuk át a magokat, beáztatni nem feltétlenül szükséges. Tegyük őket egy csíráztató edénybe, sötétben...
(brassica oleracea gongyloides), lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás:12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap Fontos,...
Héja különösen puha, íze meglepően édes, ugyanakkor kellemesen pikáns. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók,...
Egészséges tönkölyszemek hántolva. Tartalmazza a gabona minden fontos összetevőjét, a fehérjét, rostokat, vitaminokat. Kiváló alapanyaga az otthon sütött kenyérnek, süteménynek....
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
A mungó bab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Összetevők: *mungó bab, *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte:...
Festett, díszített kerámiatál házi csíráztatáshoz. Az otthon termesztett csíra egészséges, és egyben a lehető leginkább visszakövethető forrásból származó az élelmiszer.