Japán ételkülönlegesség. Széles leveleit hajszálvékonyra metélik. Emlékeztet a hijikire, amelyet azonban szélesebbre vagdosnak. Mindkettőt párolhatjuk, süthetjük olajban, vagy...
Az Atlanti Óceánból gyűjtött Palmaria palmata. Felhasználás: Mossuk meg és 1-2 percig áztassuk, majd felszeletelve adjuk salátákhoz, levesekhez vagy wok ételekhez. Kitűnő...
Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során...
Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz. Már...
Az Atlanti Óceánból gyűjtött Palmaria palmata. Felhasználás: Mossuk meg és 1-2 percig áztassuk, majd felszeletelve adjuk salátákhoz, levesekhez vagy wok ételekhez. Kitűnő...
Instant levespor Japánból. A makrobiotikus táplálkozás egyik alapja a miso fogyasztása. Levesekhez, kenyérre vagy ízesítésül használják. Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen bio...
Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz. Jellemzők...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta, amelyet megszárítottak, tengeri sóval pácoltak és 1-3 évig érleltek. Általában siszó-levéllel érlelik együtt, ez...
A Clearspring bio atlanti Dulse tengeri alga nem más, mint az Atlanti - óceán északi részéről származó vörös-lilás színű moszatfajta. Enyhén fűszeres, rákhoz hasonló ízű....