Az Atlanti Óceánból gyűjtött Palmaria palmata. Felhasználás: Mossuk meg és 1-2 percig áztassuk, majd felszeletelve adjuk salátákhoz, levesekhez vagy wok ételekhez. Kitűnő...
Japán ételkülönlegesség. Széles leveleit hajszálvékonyra metélik. Emlékeztet a hijikire, amelyet azonban szélesebbre vagdosnak. Mindkettőt párolhatjuk, süthetjük olajban, vagy...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta, amelyet megszárítottak, tengeri sóval pácoltak és 1-3 évig érleltek. Általában siszó-levéllel érlelik együtt, ez...
Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során...
Összetevők: Tenyésztett árpa * (38%), teljes szójabab * (35%), tengeri só, víz. * ökológiai termesztés. A Miso egy élő termék, és a folyamatos fermentáció a fedelet bomlást...
Igazi teakülönlegesség Japánból, bio minőségben. Gőzölt és szárított majd gondosan érlelt és pirított tea-ágak píriott levelekkel összekeverve, gazdag ízvilágú...