Magas lentartalma miatt a fasírtpor ízletes tárháza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket...
Sótlan, natúr, hántolt napraforgómag. Az olajos magvak rendszeres fogyasztása tökéletesíti tápanyag ellátásunkat, valamint megoldást nyújt a zsírban oldódó vitaminok természetes...
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet sav bázis egyensúlyának megfelelő kialakításához. A köles lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz, ezért hosszú időn...
A lenmag kiváló természetes forrása az Omega zsírsavaknak. Töret formájában sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. A lenmag kiváló természetes forrása az...
Magas zsírtartalmú, koncentrált táplálék, fogyasztása az emberi szervezet számára mégis rendkívül előnyös, mivel 70%-ban egyszeresen telítetlen zsírsavak alkotják, koleszterint...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Nem tartalmaz sót, aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Nem tartalmaz sót, aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. Ízletes, gyors köret készíthető belőle. A kuszkusz...
A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését, magas rosttartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően hat az emésztésre. A lenmag magas omega-3...
A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését, magas rosttartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően hat az emésztésre. A lenmag magas omega-3...