Betöltés...

Baranya megye Kutya

Kutya rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Baranya megye

5 találat - 1/1 oldal
rss
Gyönyörű puli kan kiskutyák eladóak törzskönyv nélkül. Oltás kiskönyv+ költség.
Dátum: 2020.09.06
65.000 Ft
8 hetes kutyusok keresik szerető gazdijukat.Azért fajtiszta jellegűek mert nem rendelkeznek törzskönyvel. Féreghajtót többszörösen kaptak. A ship az új gazdit terheli! Kérem telefonon...
Dátum: 2020.08.28
Gyönyörü pulikiskutyák 8 hetesek eladóak, törzskönyv nélkül.Féregtelenitve
Dátum: 2020.08.18
Sajnos el kell ajándékoznunk a kutyusunkat.Nagyon szeretjük ezért nem szeretnénk menhelyre beadni.Barátságos,játékos,szelíd kutya,de jelzi ha jön valaki.Termete miatt van tekintélye!Segítsenek rajta!!
Dátum: 2020.06.25
Egy 8 éves kistestű Bichon Havanese kutyus mellé keresnék nyugdíjas nénit vagy bácsit pótmama szerepre. Utazásokra vagy egy két napos felügyeletre. Mindenről én gondoskodok, csak megőrzésre...
Dátum: 2020.06.24

Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.