Betöltés...

Doberman Kutya

Kutya rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Doberman

3 találat - 1/1 oldal
rss
Eladó, 2018.1.10 születendő fajtatiszta Doberman kiskutyák. Egy barna és 4 fekete ..A barna kisfiú, feketéből 2 kisfiú és 2 kislány van. :)) Február vége-március elejétől elvihetőek . Törkönyvezést...
Dátum: 2018.02.06
Jenő 2015-ös születésű légtornász.Doberman-erdelyi kopo keverek. Mivel nincs az a kerítés, ami útját állhatná, hogy a Gazdi után mehessen, így szigorúan csak lakásba adjuk Őt. De akkor hogy jót...
Dátum: 2018.01.08
Karácsonyi ajándéknak tökéletes választás. Most 8 hetesek. Oltva féregtelenítve, farkuk vágva. Nagyon játékos kiskutyák. Igazi házőrzők. Szülők az utolsó képeken megtekinthetők.
Dátum: 2017.12.02

Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.