Betöltés...

Akvárium, akvarisztika

Akvárium, akvarisztika rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.

509 találat - 2/34 oldal
rss
100ml A Sera Bettagran teljes értékű eleség a Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Megfelelő fehérjetartalmával és egyéb természetes színerősítőivel segíti az egészséges fejlődést. ?
1.740 Ft
50ml A Sera Bettagran teljes értékű eleség a Betta (sziámi harcoshal) halak számára. Megfelelő fehérjetartalmával és egyéb természetes színerősítőivel segíti az egészséges fejlődést. ?
1.040 Ft
100ml Sera Goldy lemezestáplálék valamennyi akváriumi és kerti tavi aranyhal számára. Teljes értékű eleség, napi táplálásra alkalmas.
530 Ft
50ml A Sera Plankton egy nagyon ízletes tablettás díszhaleleség. Fehérjében gazdag eledel, kifejezetten harcsák és botiák számára kifejlesztve.
1.430 Ft
100ml A Sera Plankton egy nagyon ízletes tablettás díszhaleleség. Fehérjében gazdag eledel, kifejezetten harcsák és botiák számára kifejlesztve.
3.490 Ft
1l A Sera Koi Spirulina magas arányban tartalmaz spirulina és haematococcus algákat a halak színeinek éles elválasztása és a selymes fény megtartása érdekében.
3.690 Ft
100ml A Sera Vipagran szemcsés díszhaleleség teljes értékű takarmány minden olyan díszhal számára, amely elsősorban a középső vízzónában keresi a táplálékát.
950 Ft
250ml A Sera Vipagran szemcsés díszhaleleség teljes értékű takarmány minden olyan díszhal számára, amely elsősorban a középső vízzónában keresi a táplálékát.
1.620 Ft
1l A Sera Pond Mix Royal alapvető táplálék, amely támogatja minden fiatal és serdülő koi ponty, kárász és egyéb tavi hal növekedését és egészségét.
1.680 Ft
1l A Sera Pond Granulat úszóképes fő táplálék valamennyi kerti tavi díszhal számára. Ízletes, prémium eleség, amely a legújabb tudományos ismeretek szerint készült.
1.250 Ft
3.8l A Sera Pond Granulat úszóképes fő táplálék valamennyi kerti tavi díszhal számára. Ízletes, prémium eleség, amely a legújabb tudományos ismeretek szerint készült.
2.590 Ft
S 13 x 6 cm Tetra Plantastics élethű műnövény az akvárium dekorálásához.
550 Ft
Praktikus eszköz mindennapi használatra! Minőségi, nagyon sűrű szövésű halháló akváriumi használatra. Sűrű szövése miatt a legapróbb szennyeződéseket is le tudjuk merni az akvárium vizéről. Lágy...
890 Ft
Precizitás a német JBL-től. JBL Aquarien-Thermometer Precíziós hőmérő akváriumok, terráriumok számára. Német gyártmányú precíz üveg-kapillárisokkal. Megbízható sav- és lúgálló tapadókoronggal....
1.050 Ft
36 x 18 x 20 cm Élethűen kinéző, szépen kidolgozott akvárium dísz. A műfa különböző kinézetű és színű műnövényekkel van díszítve, így látványos dísztárgy bármilyen akváriumba. A díszhalak,...
8.830 Ft

Akváriumi halak, és növények

Az akvarisztika rovatban díszhalak, akváriumban élő vízi élőlények, valamint akváriumok, és egyéb kellékek hirdetései között böngészhet. Hirdetőink jellemzően magánszemélyek, és díszhal-, illetve kisállat kereskedések.