Betöltés...

Kereskedés hirdetése Akvárium, akvarisztika

Akvárium, akvarisztika rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Kereskedés hirdetése

452 találat - 1/46 oldal
rss
100ml A Sera Mineral Salt tartalmazza a természetes vizekben előforduló ásványi sókat a biológiailag megfelelő mennyiségben, melyek szükségesek az ásványi anyagban szegény víz dúsításához (pl....
1.890 Ft
100g A Sera szűrővatta szűrőanyag a mechanikus előszűréshez használható, stabil szálakból áll, melyek a finomabb szennyeződéseket hosszabb időtartamon keresztül fenntartják, anélkül, hogy...
690 Ft
1l Teljesértékű, granulált eleség koi pontyok és aranyhalak részére. A Sera KOI COLOR alapvető táplálék minden serdülő koi ponty számára, amely a növekedésüket és az egészségüket támogatja. A...
1.650 Ft
100ml A Sera O-nip népszerű tablettatáplálék valamennyi édesvízi és tengervízi hal, illetve számos alacsonyrendű állat számára.
2.390 Ft
24darab A Sera O-Nip egy ízletes, népszerű tablettatáplálék valamennyi édesvizi és tengervizi hal, valamint számos alacsonyrendű állat számára.
770 Ft
50ml Tartalmaz halfehérjét, búzát, tej és szójafehérjét, kagylót, rákfélét , planktont, élesztőt, spirulinát, hal és növényi olajat, cukrot, gyógynövényeket, és az EU-ban jóváhagyott szinezéket.
890 Ft
100ml A Sera Vipagran Baby egy puha mikrogranulátum, tenyésztésre ajánlott minden olyan hal részére, amely kisebb mint 4 cm, amelyek a közepes mélységen keresnek élelmet, tehát kicsi...
1.630 Ft
130g Sera Ectopur gomba és ektoparaziták megelőzésére, illetve legyőzésére. Édesvízben és tengervízben egyaránt alkalmazható.
1.730 Ft
100ml Csúcsminőségű kiegészítő eleség a nagyon válogatós halak, valamint teknősök részére. A vákuumos szárítási eljárás megkíméli a felhasznált nyersanyagokat.
1.830 Ft

Akváriumi halak, és növények

Az akvarisztika rovatban díszhalak, akváriumban élő vízi élőlények, valamint akváriumok, és egyéb kellékek hirdetései között böngészhet. Hirdetőink jellemzően magánszemélyek, és díszhal-, illetve kisállat kereskedések.