Vizes kotyogó
Musttól a borig. Az erjedés és egyéb borászati eljárás során gázok keletkeznek, melyek távozását a kotyogó biztosítja úgy, hogy levegővel a gázt kibocsájtó...
Uvaferm Alpha
Az almasavbontó baktérium nem génmanipulált!!! Az almasavbontásra szánt szőlőt erjedés előtt 3 g/g H2So3-nál több kénsavval ne kezeljük.
...
Deriton
Egy hatékony derítő kezelőanyag. Alkalmazható bor illetve must derítésére. Egy evőkanál 75-120 g deritont 1 liter vízben 24 óráig állni hagyjuk, melyet többször...
Timsó
A timsó sejtszilárdító hatású, ezért lágy hatású gyümölcsök valamint zöldségek tartósítására használható. Használati leírását lásd 2. fénykép.
...
Sterisolfit 45 % - Folyékony kén 200 ml
Megelőző szerepet tölt be az oxidációs reakciók ellen, mind mustokban mind borokban, főként az alkoholos erjedés előtt használandó. Meggátolja...
Műanyag terménylapát.
Olasz gyártású lapát élelmiszer minősítési tanúsítvánnyal. A fehér színű műanyag terménylapát alkalmas: mag, táp, gyümölcs, cefre,...
Műanyag terménylapát.
Olasz gyártású lapát élelmiszer minősítési tanúsítvánnyal. A fehér színű műanyag terménylapát alkalmas: mag, táp, gyümölcs, cefre,...
Műanyag mérőedény
Műanyag mérőhenger 400 ml űrtartalmú 10 ml osztással. Az osztás 10 milliliterenként van rovátkázva. Alkalmazása elengedhetetlen borászati és...