Betöltés...

Kivételes lehetőség vár Sülysápon! Határ úton építési telek Eladó!

Ár: 44.000.000 Ft


Képzeld el, ahogy reggelente a nap első sugarai megvilágítják ezt a gyönyörű,  körbekerített telket, amely a Határ út közepén, egy csendes, rendezett utcában található. A környék nyugalma és békéje tökéletes helyszínt biztosít álmaid otthonának megépítéséhez, vagy akár egy biztos befektetéshez.A telek elhelyezkedése ideális: mindössze pár perc sétára található a vasútállomás, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde, patika és üzletek. Minden, amire szükséged lehet, karnyújtásnyira van, így az élet itt igazán kényelmes és praktikus.

A telken belül már megtalálható a csatorna, míg az utcafronton azonnal elérhető a víz, gáz, villany .Az LF 1 besorolású építési telek 30%-a beépíthető, így bőven van hely a kreatív tervek megvalósítására.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy ilyen különleges helyen építsd fel álmaid otthonát vagy biztosítsd jövődet egy értékálló befektetéssel!


Tulajdonságok
Település: Sülysáp
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 3 425
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) " Kivételes lehetőség vár Sülysápon! Határ úton építési telek Eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan