Betöltés...

Kivételes lehetőség Nyíregyháza-Sóstóhegyen

Ár: 88.900.000 Ft


Eladó Családi ház

Irodánk kínálja a tökéletes otthont Nyíregyháza-Sóstóhegyen, Sóstófürdő közvetlen szomszédságában. Ez a tégla építésű, 145 m2-es hasznos alapterületű, kétlakásos, duplakomfortos otthon egy 1037 m2-es telken áll, kényelmes és tágas környezetet biztosítva Önnek és családjának.

Ingatlan Jellemzői:

Egyszintes Funkciók: Az ingatlan egyszintes, részben alápincézett és folyamatosan felújított, korszerűsített. A kényelmet és praktikumot szem előtt tartva lett kialakítva.

Alagsori Rész: Az alagsorban pince és dupla garázs található, így elegendő hely áll rendelkezésre a tároláshoz és a gépjárművek elhelyezéséhez.

Földszinti Lakások: A földszinten két különálló lakás található. Az egyik lakás előteréből nyílik a nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, WC, gardrób és három hálószoba, valamint fedett terasz. A másik lakás egy apartman, amely előtérből, fürdőszobából-WC-ből és amerikai-konyhás nappaliból áll.

Fűtés és Hűtés: A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással a szobákban, padlófűtéssel a többi helyiségben. Kiegészítő meleget biztosít a nappaliban elhelyezett kandalló. A hűtést és kiegészítő fűtést pedig 2 db inverteres klímaberendezés gondoskodik.

Extrák: Az ingatlanban hőszigetelt műanyagszerkezetű ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Zárt, füvesített belső udvar, fúrt kút, szalonnasütő, szerszámos, kerti ház is tartozik az ingatlanhoz.

Parkolási Lehetőség: Az ingatlanhoz tartozik egy 60 m2-es garázs, 20 m2-es tároló az alagsorban, valamint kiépített parkoló az épület előtt és kültéri térburkolat az utcáig.

Kényelem és Biztonság: A térkővel burkolt udvarhoz kerítés és távirányítóval vezérelt bejárati és garázskapuk tartoznak. Homlokzati szigetelés és külső vakolatok kőporozása is megtörtént.

Bútorok: Az ingatlanban található beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi bútor pedig további megegyezés alapján megvásárolható.

Környék és Közlekedés: A hely jó közlekedési lehetőségeket kínál, így könnyedén elérhetőek a város fontos pontjai.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Keressen minket még ma egy személyes megtekintésért és lépjen be álmai otthonába!

Kapcsolatért Kérem Hívjon Minket: +36 30 9839-036 vagy írjon nekünk: smileingatlaniroda@gmail.com

Az ár irányár, további részletekért keressen minket!


Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 037
Épület hasznos területe (m2) : 145
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kivételes lehetőség Nyíregyháza-Sóstóhegyen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Smile Ingatlaniroda