Betöltés...

Eladó 805 nm-es Újszerű állapotú Építési telek Kajászó Felsőmező Villapark

Ár: 19.500.000 Ft

Közművesített, építési telek, kész tervekkel, elkészült beton alappal a Felsőmező Villaparkban eladó!

Kajászó legszebb részén, Budapesttől az M7-es autópályán 15 percre, nívós, zárt, újépítésű lakóparkban eladó, egy kiváló adottságokkal rendelkező, 805 m2 alapterületű saroktelek.
A belterületi telek, Lke (kertvárosi lakóövezet) besorolású, 20%-a beépíthető, megengedett építménymagasság 6,5 méter. A telek közművesített, víz, villany, a telken belül van! A vételár része egy családi ház kész tervei, melynek teljes anyaga, igény szerint átadásra kerül. Jelenleg murvás úton közelíthető meg a Villapark, mely a végleges burkolat alapjául szolgál majd. A végleges térburkolat a házak befejezése után várható.

A zárt Villapark a Budapestet-Balatonnal összekötő, rövidesen megépülő kerékpárút közvetlen szomszédságában, erdővel körülölelt családi házas övezetben helyezkedik el. Budapest 30 km, a Velencei tó 15 km, Székesfehérvár 35 km, a Balaton pedig 60 km távolságra található.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok
Település: Kajászó
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Felsőmező Villapark
Telek nagysága (m2) : 0
Övezeti besorolás: lakó
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Eladó 805 nm-es Újszerű állapotú Építési telek Kajászó Felsőmező Villapark " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó