Betöltés...

Eladó 35136 nm-es Újszerű állapotú Építési telek Csabdi Központ

Ár: 220.000.000 Ft

Gyönyörű környezetben, panorámás, luxus lakópark létesítésére alkalmas, 3,5ha építési terület eladó!
Budapest nyugati agglomerációjában, a fővárostól 20 percre, Csabdi központjában, akár 50db házból álló, lakóparki projekt létesítésére alkalmas, belterületi, lakövezeti, építési telek eladó!
A települést, melyet Tündérvölgynek is hívnak, méltán nyerte el nevét. Bár az M1-es autópálya lehajtótól mindössze pár perc alatt elérhető, mégis csendes, emellett jó levegő, csodálatos panoráma és teljes privát szféra jellemzi.
Az építési terület 27db külön helyrajzi számmal rendelkezik, övezeti besorolása kertvárosias lakóterület (Lke), a helyi építési szabályzat nagyon előnyös feltételeket biztosít a lakópark létesítésére.
Szabadonálló építési móddal, 30%-os beépíthetőséggel és 7,5 méteres építménymagassággal, telkenként 1 épület és 2 lakás helyezhető el. A telkeken a közműcsatlakozások (gáz, víz, csatorna) ki vannak építve, villany az utcában megtalálható.
A települést a felcsúti közös önkormányzati hivatal irányítja. Könnyen megközelíthető az M1-es autópályán és az 1-es úton.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Tulajdonságok
Település: Csabdi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Központ
Telek nagysága (m2) : 0
Övezeti besorolás: lakó
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 273 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Eladó 35136 nm-es Újszerű állapotú Építési telek Csabdi Központ " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó