Betöltés...

Pilisen 928 nm-es teljesen körbekerített, belterületi építési telek eladó!

Ár: 13.500.000 Ft


Egy építkezés a jövőnek szóló beruházás. Engedje hát szabadjára fantáziáját, álmodja meg otthonát és valósítsa meg, ezen a telken! 
Szeretné az első téglától az utolsó mozzanatig meghatározni, hogy hogyan nézzen ki otthona?
Most teljesülhet a vágya! Pilis településen, az M4-es lehajtóhoz közel, eladó ez a 928 négyzetméteres belterületi teljesen körbekerített, építési telek. Víz, csatorna, gázcsonk a telken belül van, villany a ház előtt. Méretéből és a 30%-os beépíthetőségéből adódóan kitűnő választás családoknak, befektetőknek, hiszen a két generációs ház építésére vagy két nagyobb családi ház építésére is adottak a feltételek. Valamint a nagy telek mérete miatt lehetővé teszi, hogy a tulajdonos megtermelje a saját szükségletét zöldségekből és gyümölcsökből, amivel a költségét csökkentheti. Környezete hangulatos, szép házakkal, minimális autóforgalommal, ide csak az itt lakók járnak. A környéken található iskola, óvoda, orvosi rendelő és minden olyan szolgáltatás, melyek a mindennapi élethez szükségesek.
Pilis menetrendszerű vonatközlekedéssel rendelkezik, mely Budapest Nyugati pályaudvartól 48 perces menetidővel közelíthető meg, Budapesttől 50 km távolságra Ferihegy repülőtértől az új M4 autópályán 30 km távolságra helyezkedik el.

 

Ha én építkezni akarnék, biztos, hogy nem keresnék tovább, mivel itt minden ideális egy család számára. Ne várjon, keressen mielőbb elérhetőségeimen, mivel könnyen lemaradhat!

 

Tekintse meg a képeket és ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk rövid és konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 


Tulajdonságok
Település: Pilis
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 928
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.29
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Pilisen 928 nm-es teljesen körbekerített, belterületi építési telek eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien