Betöltés...

Szeged - Házimunka és takarító Szolgáltatás

Szolgáltatás rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Szeged - Házimunka és takarító
Jelenleg csak a magánhirdetők hirdetéseit látja. Mutasd a webáruházak hirdetéseit is, akik szállítanak Szeged településre is.

29 találat - 1/3 oldal
rss
Elvégzem lakása/háza takarítását teljeskörűen tisztítószerekkel és eszközökkel biztosítva,hogy otthona ragyogóan tiszta legyen,Szegeden és vonzáskörzetében. Hívjon bizalommal!
Dátum: 2023.08.18
Amennyiben nincs segítsége, és lenne feladat házon kívül vagy belül, és nincs kire bízza e feladatokat? Keressen bizalommal. Makó, Szeged és Hódmezővásárhely vonzás körzetében.
Dátum: 2022.10.02
Magánházhoz,heti egyszeri alkalommal megbízható tisztaságra igényes személyt keresek takarításhoz. Korrekt áron.
Dátum: 2022.04.27
Szőnyegek, kárpitozott bútorok, padlószőnyegek, autókárpit, matracok, székek, díszpárnák, babakocsik, puffok, intézmények, és lakások pipere takarítását vállaljuk egész Csongrád-Csanád megyében,...
Dátum: 2022.03.09
Szolgáltatásaink: -Lakossági ügyfelek -Cégek -Irodák -Üzletek -Boltok -Társasházak -Panziók -Apartmanok részére rendszeres, időszakos,vagy alkalmi takarítások vállalása! Ablak és kirakat...
Dátum: 2021.10.25
Vállalom lakások és irodák takarítását. Tapasztalattal és oltással rendelkezem, péntek-szombat-vasárnapi időpontok elérhetőek még.
Dátum: 2021.07.12
Vasalást vállalok. Házhozszállítást nem tudom megoldani. Ár, megegyezés szerint, a ruha anyagától, fajtájától is függ.
Dátum: 2021.07.12
Lakások, házak, irodák takarítását vállalom. 14 éves tapasztalattal rendelkezem. Leinformálható vagyok, oltással rendelkezem. Péntek-szombat-vasárnapi időpontok elérhetők.
Dátum: 2021.07.12
62 éves nő vagyok és a 40 éves munkaviszony megszerzésével nyugdíjasként eltartási szerződéssel idős emberek gondozását, ápolását akár az idős emberek otthonában vállalom. Ha felkeltettem az...
Dátum: 2021.07.05
62 éves nő vagyok és a 40 éves munkaviszony megszerzésével nyugdíjasként eltartási szerződéssel idős emberek gondozását, ápolását akár az idős emberek otthonában vállalom. Ha felkeltettem az...
Dátum: 2021.02.01

Ingyenes és fizetős szolgáltatások

A Szolgáltatások rovatban cégek és magánszemélyek különböző szolgáltatási apróhirdetései között böngészhet.

TIPP: Szolgáltatások gyors kereséséhez használja részletes keresőnket. Az Ön cége, vállalkozása még nem szerepl itt? Adjon fel egy hirdetést (ingyen reklám)!