Betöltés...

Erő veled van Lenovo ThinkPad P51 i7-7820HQ/32DDR4/512NVME/Nvidia/15,6" Workstation Laptop

Ár: 194.998 Ft

Újradefiniálja a teljesítményt egy 15,6"-os mobil munkaállomáson Újradefiniálja a erő fogalmát A legújabb generációs Intel ® processzorok Elképesztően gyors csatlakozási sebesség, példátlan tárhely és memória   Lenovo Premier támogatás

Lenovo Premier Support közvetlen hozzáférést biztosít képzett és tapasztalt Lenovo technikusokhoz, akik átfogó hardver- és szoftvertámogatást kínálnak. Szakértő hibaelhárítóink fejlett műszaki know-how-val és rendszerismerettel rendelkeznek ahhoz, hogy gyorsan olyan megoldásokat és tanácsokat adhassanak, amelyek a hardver és a szoftver optimális hatékonyságát biztosítják.

Elkötelezett műszaki ügyfélmenedzserek a proaktív kapcsolat- és eszkalációkezeléshez Lenovo Solution Center automatizált rendszerhiba-észleléssel és támogatási eset létrehozásával Hangtisztaság a Dolby®-tól A Dolby® Home Theater® torzítás nélkül maximalizálja a beépített sztereó hangszórók hangerejét – élvezze az éles, tiszta, magával ragadó térhatású hangélményt a mozi minden erejével és árnyalatával, valamint az élő előadás minden közvetlenségével. Lenyűgöző beépített funkciók

ThinkPad P51 a Lenovo díjnyertes billentyűzetét tartalmazza, amely továbbfejlesztett érintőpaddal lett jobb. A teljes méretű és cseppálló, legendás ThinkPad ergonomikus billentyűzet billentyűinek teljes soráról, kiváló tapintásáról és TrackPoint® mutatóeszközéről híres. Mivel Ön bizonyított teljesítményt és szoftverstabilitást igényel, a Lenovo biztosítja, hogy több mint 100 alkalmazás rendelkezik ISV-tanúsítvánnyal.

Valódi mobilitás érdekében konfigurálja laptopját WWAN-kapcsolattal, így hozzáférhet a harmadik fél mobiltelefon-szolgáltató cége által biztosított 4G hálózatokhoz Káprázatos kijelző Egy 15,6"-es, tükröződésmentes FHD kijelzőt kap, amely éles, tiszta felbontást élvez. Az Intel ® Thunderbolt™ 3 forradalmasítja a csatlakozási technológiát – egyszerre támogatja a nagy felbontású kijelzőket és a nagy teljesítményű adateszközöket egyetlen kompakt porton keresztül.

Erőteljes teljesítmény A PC teljesítménye még soha nem volt gyorsabb. 7 th Gen Core ™ processzor beépített biztonsági arra tervezték, hogy a termelékenység, a kreativitás, és a 3D-s játékok, hogy a következő szintre. Az Intel® vPro technológia még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a vállalati szintű felügyeletet.

Windows 10 Pro segítségével pedig képessé teheti magát és vállalkozását arra, hogy nagyszerű dolgokat hajtson végre számos eszközön biztonságosan bárhol, bárkivel és bármikor. Sokféle költségvetéshez illeszkedik, és nagyon könnyen használható. Így már az elejétől kezdve többet tehet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Erő veled van Lenovo ThinkPad P51 i7-7820HQ/32DDR4/512NVME/Nvidia/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)