Betöltés...

Az erő vele van Lenovo ThinkPad P50 i7-6820HQ/32DDR4/512SSD/Nvidia M1000M 2GB/15,6" Workstation Laptop

Ár: 189.998 Ft

AZ ERŐ ÚJRAFOGALMAZÁSA A 15,6"-OS MOBIL MUNKAÁLLOMÁSBAN.

Intel® HQ™ processzorok elsöprő ereje egy laptopban Csak a képzelete szabhat határokat az alkotásban Nvidia Quadro VGA ISV tanúsítvány több mint 100 alkalmazáshoz


Példátlanul nagy memória és SSD adattárolás 11 katonaiszabvány szerint tesztelt tartósság Intel® Thunderbolt™ port a lehető leggyorsabb kapcsolathoz


Ezen professzionális, közel milliós új árú ThinkPad laptopban, minden megvan ami egy vérbeli


Tervezői munkaállomástól elvárhatunk!

Thunderbolt™ 3 Port A Thunderbolt egy forradalmi csatlakozási technológia, amely egyszerre támogatja a nagy felbontású kijelzőket és a nagyteljesítményű adateszközöket egyetlen, kompakt porton keresztül. E


gyszerűen csatlakoztathatja laptopját több kijelzőhöz és eszközhöz egyetlen kábellel, majd akár 10 Gbps sebességgel (az USB 3.0 sebességénél kétszer gyorsabban) szinkronizálhat és végezhet biztonsági mentést, több tömörítetlen video stream-et rögzíthet és szerkeszthet valós időben és a munkafolyamat egyszerűsítése érdekében sorba kötheti az eszközeit.


ISV tanúsítvány

Az iparági szakemberek bizonyított teljesítményt és szoftveres stabilitást várnak el, így több mint 100 alkalmazást teszteltek és tanúsítottak az iparág vezető független szoftverforgalmazói (ISV). kijelző IPS technológiával Nagy fényerejű IPS LCD képernyő. Az IPS (képsíkváltás) technológiának köszönhetően a színek csaknem 180 fokos betekintési szögben élénkek maradnak.  


Intel® vPro technológia

A vállalati szintű kezelhetőséget még kényelmesebbé és költséghatékonyabbá teszi. Laptopja kezelését, védelmét, javítását vagy lokalizálását a világ bármely pontjáról intézheti. Díjnyertes billentyűzet újra tervezett érintőpaddal


A legendás teljes méretű és cseppálló ThinkPad ergonomikus billentyűzet méltán híres a billentyűválasztékáról, kiváló tapintásáról és a TrackPoint® mutatóeszközéről.


A Windows-ra optimalizált rendszer irányítását a kényelmes multimédiás gombok, a LED állapotjelzők, a funkciózár képesség és az alkalmazásokhoz való azonnali hozzáférés könnyíti meg.


Ezen kívül a következő generációs érintőpad igen nagy, jobban használható és kopásállóbb.

Három gombot tartalmaz a több funkciót igénylő, professzionális munkaállomásokon való használathoz.


A továbbfejlesztett háttérvilágítással sötét környezetben is gyerekjáték a munka.


Dolby® Home Theater® technológiát támogató sztereó hangszórók

Tisztább hangzás és maximális hangerő torzítás nélkül – élvezze a beépített sztereó hangszórók nyújtotta éles, tiszta és magával ragadó térhangzásélményt.


A moziban látott filmek átütő erejét és legapróbb mozzanatait, valamint egy élő koncert megismételhetetlen közvetlenségét mostantól a ThinkPad készülékén is átélheti.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Az erő vele van Lenovo ThinkPad P50 i7-6820HQ/32DDR4/512SSD/Nvidia M1000M 2GB/15,6" Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)