Betöltés...

Energiatakarékos Lenovo Thinkcentre M800 i5-6400/8DDR4/128SSD/DVD-RW/Windows 10 Prof Számítógép

Ár: 74.998 Ft

Hatékony Teljesítmény A Lenovo Thinkcentre M800 az Intel i5-6400 processzorral és 8GB DDR4 RAM-mal biztosítja a szükséges teljesítményt a mindennapi feladatokhoz. A 128GB SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt tesz lehetővé, miközben az energiatakarékos tervezés csökkenti az áramfogyasztást és növeli a termelékenységet. A beépített DVD-RW meghajtó további rugalmasságot biztosít a média kezelésében és az adatok tárolásában.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az M800 erőteljes hardverével kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és táblázatkezeléshez.
Oktatás: Diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Energiatakarékosság és Megbízhatóság A Lenovo Thinkcentre M800 masszív felépítése biztosítja a hosszú távú használatot, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. Az eszköz energiatakarékos tervezése révén csökkenti az áramfogyasztást, miközben fenntartja a megbízható és hatékony működést.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Energiatakarékos Lenovo Thinkcentre M800 i5-6400/8DDR4/128SSD/DVD-RW/Windows 10 Prof Számítógép" című hirdetést látja. (fent)