Betöltés...

Éles Kép HP L1950 Monitor VGA/DVI-D/USB 19"

Ár: 13.499 Ft

Tökéletes Képminőség és Kényelem | NaniPC




Kijelző & Felbontás: A 19 colos tükröződésmentes kijelző biztosítja, hogy a monitor bármilyen fényviszony mellett is kényelmes legyen a szem számára. A 1280x1024 pixels felbontás éles és világos képet nyújt, ideális szöveges dokumentumok olvasásához, táblázatok kezeléséhez és multimédiás tartalmak megjelenítéséhez.


Csatlakoztathatóság: VGA, DVI és USB portokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű csatlakoztatást a legtöbb asztali PC-hez, laptophoz és más multimédiás eszközökhöz.


Ergonómia és Kialakítás: Kompakt méretével és állítható talpával az HP L1950 könnyen beilleszthető bármilyen munkaállomásra, optimalizálva a helykihasználást és javítva a nézési szöget a kényelmesebb használat érdekében.


Környezetbarát Működés: Az energiatakarékos kialakítás nem csak a környezetre van pozitív hatással, hanem segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket is.


Ajánlott Felhasználás: Ideális otthoni és irodai használatra egyaránt. Tökéletes választás üzleti felhasználóknak, diákoknak és otthoni felhasználóknak, akik egy megbízható monitorra vágynak napi teendőik ellátásához.


Kiegészítők & Garancia: Az HP L1950 monitor ingyenes szállítással és garanciával érkezik, így biztos lehetsz benne, hogy kiváló állapotban, kábelekkel kapod kézhez. A "Csak csatlakoztasd és használd... NaniPC" szolgáltatás garantálja a zökkenőmentes beüzemelést.



Válaszd az HP L1950 19" monitort, ha egy megbízható, kényelmes és kiváló képminőségű kijelzőre van szükséged a mindennapokra! | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Éles Kép HP L1950 Monitor VGA/DVI-D/USB 19"" című hirdetést látja. (fent)