Betöltés...

HP Compaq Elite 8300 USDT i5-3470S/8/128SSD/DVD-RW Számítógép

Ár: 46.998 Ft


Processzor: Intel Core i5, amely ideális a mindennapi felhasználásra és a középszintű munkafolyamatokhoz.
Memória:DDR3 RAM a zökkenőmentes multitasking élményért. Opciók az upgrade-re elérhetőek, hogy még több alkalmazást futtathass egyszerre.
Tárhely:  SSD, ami gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést biztosít. További SSD upgrade opciók kaphatóak az igényeidnek megfelelően.
Optikai Meghajtó: DVD-RW, amely lehetővé teszi a média lejátszását és rögzítését.
Kompaktság és Energiatakarékosság: Az USDT (Ultra Slim Desktop Tower) kialakítás takarékos megoldást nyújt, helytakarékos és kevesebb energiát fogyaszt.
Csatlakoztathatóság: Több USB port, video kimenetek és más csatlakozók biztosítják a kiváló csatlakoztathatóságot perifériák és kijelzők számára.
Szolgáltatások: Ingyenes szállítás, garancia, és használatra kész kiszállítás a "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" ígéretével.


Ideális választás: Ez a HP Compaq Elite 8300 USDT számítógép tökéletes választás azok számára, akik egy kompakt, mégis erőteljes irodai gépet keresnek energiatakarékos kivitelben. Legyen szó otthoni használatról, irodai munkáról vagy tanulásról, ez a gép kielégíti a legtöbb felhasználó igényeit. Az upgrade lehetőségeknek köszönhetően pedig a gép tovább bővíthető, így hosszú távon is társad lehet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP Compaq Elite 8300 USDT i5-3470S/8/128SSD/DVD-RW Számítógép" című hirdetést látja. (fent)