Betöltés...

Microsoft Office 2021 Professional Plus / Előtelepítve

Ár: 19.998 Ft

Az Office 2021 Professional Plus a következő előnyöket kínálja:




Minőségi alkalmazások: Az Office 2021 Professional Plus olyan népszerű alkalmazásokat tartalmaz, mint a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher és Access. Ezek a programok segítenek hatékonyan kezelni a munkafolyamatokat és a feladatokat.


Egyszeri aktiválás: A termék egyszeri aktiválással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy aktiválása után hosszú távon használhatja az Office alkalmazásokat.


Kompatibilitás: Az Office 2021 Professional Plus kompatibilis a Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerekkel, így a legtöbb felhasználó számára ideális választás.


Gyors és könnyű telepítés: A program letölthető, és az aktiválás a telepítés után egyszerűen elvégezhető.


Folyamatos frissítési lehetőség: Az Office 2021 Professional Plus a legújabb frissítésekkel és javításokkal is frissíthető, így mindig a legaktuálisabb verziót használhatja.


Tartalmas alkalmazások: Az Office 2021 Professional Plus tartalmazza a legfontosabb alkalmazásokat a szövegszerkesztéstől az adatbázis-kezelésig és a prezentációk készítéséig. Minden eszköz rendkívül hasznos lehet mind a munkahelyi, mind az iskolai projektek során.


Korrekt webáruház: A termék megvásárlására az NaniPC.hu webáruházban van lehetőség, ahol gyors és megbízható szolgáltatásra számíthat.



A fenti előnyök alapján az Office 2021 Professional Plus egy kiváló választás lehet a hatékony irodai munkavégzéshez.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szoftverek
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Office 2021 Professional Plus / Előtelepítve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: