Betöltés...

Microsoft Windows 10 Pro 32/64 bit Minden nyelven / Előtelepítve

Ár: 4.998 Ft

Windows 10 Pro operációs rendszer - A Legjobb Választás Üzleti és Személyes Célra!


Üdvözöljük a NaniPC.hu Számítástechnikai webshopban! Egy kiváló operációs rendszer nélkül egy számítógép csupán egy darab elektronika. Azonban a Windows 10 Pro operációs rendszerrel a géped készen áll az üzleti és személyes feladatok teljesítésére.


Főbb Jellemzők:




Stabilitás és Biztonság: A Windows 10 Pro híres stabilitásáról és megbízhatóságáról. Az operációs rendszer folyamatosan frissül, biztosítva a legújabb biztonsági funkciókat, hogy mindig védelmet élvezhessen a legfrissebb fenyegetések ellen.


Távoli Asztal: Ha üzleti vagy és távolról szeretnél hozzáférni a gépedhez vagy hálózatodhoz, a Windows 10 Pro Távoli Asztal funkciója lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén irányítsd a rendszereidet akárhol is vagy.


Csoportosítás és Adatvédelem: A BitLocker segítségével adataidat hatékonyan titkosíthatod, megóvva őket illetéktelen hozzáféréstől. Emellett a Windows 10 Pro nagyszerű csoportosítási lehetőségeket is kínál, ami az üzleti környezetben különösen hasznos.


Kompatibilitás: A Windows 10 Pro szinte minden szoftvert támogat, így gyakorlatilag bármilyen szoftvert használhatsz az üzleti és személyes célokra.


Felhasználóbarát: Az operációs rendszer intuitív és könnyen használható felülete biztosítja, hogy a kezdők és haladó felhasználók is könnyen eligazodjanak a gépükön.



Miért Válaszd a NaniPC.hu-t?


A NaniPC.hu-nál nem csak a legjobb minőségű számítógépeket és szoftvereket találod, hanem kiváló vásárlói támogatást is. A Windows 10 Pro operációs rendszerünket kedvező áron kínáljuk, így megkönnyítjük a legújabb és legjobb operációs rendszer beszerzését.


Tedd könnyebbé az üzleti és személyes feladatokat a Windows 10 Pro segítségével. Ne habozz tovább, látogass el a NaniPC.hu webshopjába, és szerezd be a legújabb operációs rendszert most!

Elvégezzük ön helyett a telepítést
Windows 10 operációs rendszer előtelepítését elvégezzük, a nálunk vásárolt eszközre, ön által választott programokkal együtt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szoftverek
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Windows 10 Pro 32/64 bit Minden nyelven / Előtelepítve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: