Betöltés...

Energiatakarékos erős 4 magos HP EliteDesk 6300 SFF i5-3470/128SSD/8GB PC

Ár: 44.998 Ft

Az HP EliteDesk 6300 SFF egy energiahatékony asztali számítógép, amelynek középpontjában az Intel Core i5 processzor áll, amely megbízható teljesítményt kínál az irodai munkához és a mindennapi informatikai feladatokhoz. Íme egy rövid leírás a gép főbb jellemzőiről:

Processzor: Az Intel Core i5 processzor,  jó teljesítményt nyújt a számítógépes feladatokhoz. A négy mag lehetővé teszi a többfeladatos munkát és az alkalmazások hatékony futtatását.

Memória: A  DDR3 RAM található elegendő a többfeladatos munkához és az általános rendszerstabilitáshoz.

Tároló: A gépben merevlemez található. Ez elegendő tárolókapacitást kínál a fájlok, dokumentumok és alkalmazások számára.

Energiahatékonyság: Az Intel Core i5 processzor és az energiahatékony tervezés lehetővé teszi az alacsonyabb energiafogyasztást és csökkenti a környezeti terhelést.

Kompakt méret: Az SFF (Small Form Factor) kialakítás lehetővé teszi a kisebb helyeken történő elhelyezést, ami ideális az irodai környezetekben.

Az HP EliteDesk 6300 SFF egy megbízható és energiahatékony asztali számítógép, amely kiváló választás lehet az irodai munkához és az alapvető informatikai feladatokhoz. A négy magos processzor és az RAM lehetővé teszi a hatékonyabb munkát és a többfeladatos munkavégzést.  Az energiahatékonyság és a kompakt méret előnyei lehetnek az irodai környezetekben.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Energiatakarékos erős 4 magos HP EliteDesk 6300 SFF i5-3470/128SSD/8GB PC" című hirdetést látja. (fent)