Betöltés...

Környezettudatos HP LA2306x 23" LCD Monitor LED/USB/VGA/DVI/DP/USB

Ár: 24.998 Ft

Fedezze fel az HP LA2306x 23" LCD monitort a NaniPC.hu oldalon, ami nem csak a minőséget, hanem a környezettudatosságot is képviseli. Ez az arzénmentes monitor ideális választás otthoni és irodai használatra egyaránt, tökéletes képminőséget biztosítva LED háttérvilágítással, USB, VGA, DVI és DisplayPort csatlakozókkal. Kiváló választás azok számára, akik a környezetükre is odafigyelnek.

Hosszú Leírás
Bevezető
Az HP LA2306x monitor a környezetvédelem és a technológiai innováció tökéletes kombinációja. Készüljön fel egy lenyűgöző vizuális élményre anélkül, hogy feláldozná a környezettudatosságot.

Kiváló Képminőség
A 23 hüvelykes képátlójú monitor Full HD felbontással, LED háttérvilágítással rendelkezik, amely éles és tiszta képeket biztosít minden alkalmazásban. Legyen szó grafikai munkáról, filmnézésről vagy dokumentumok szerkesztéséről, az HP LA2306x minden igényt kielégít.

Környezetbarát Működés
Arzénmentes üveg és más környezetbarát anyagok felhasználásával készült, ez a monitor segít csökkenteni az ökológiai lábnyomot. Ezen felül energiatakarékos funkciói révén nem csak a bolygót, hanem pénztárcáját is kíméli.

Könnyű Csatlakoztathatóság
A monitor többféle csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a VGA, DVI, DisplayPort és USB portokat, így könnyedén csatlakoztatható szinte bármilyen eszközhöz.

Záró Gondolatok
Ha Ön is fontosnak tartja a környezetvédelmet, de nem akar kompromisszumot kötni a technológia terén, az HP LA2306x a tökéletes választás. Keresse a NaniPC.hu oldalon, ahol a kiváló képminőség találkozik a környezetbarát technológiával.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Környezettudatos HP LA2306x 23" LCD Monitor LED/USB/VGA/DVI/DP/USB" című hirdetést látja. (fent)