Betöltés...

Nagy képernyős erős HP ProBook 650 G2 i5-6440HQ/8GB/256SSD/FHD/RS-232/15,6" Laptop

Ár: 109.998 Ft

Az HP ProBook 650 G2 nem csak egy laptop; egy megbízható munkatárs a mindennapok során. A NaniPC.hu büszkén kínálja ezt a készüléket, amely egyesíti a magas teljesítményt, a biztonságot és a kényelmet, így ideális eszköz üzleti és személyes használathoz egyaránt.

Teljesítmény, Amely Megbirkózik Minden Kihívással Az Intel Core i5-6440HQ processzor, 8GB DDR4 RAM, és 256GB SSD biztosítja a HP ProBook 650 G2 zökkenőmentes teljesítményét. Ezek a komponensek garantálják, hogy a laptop képes legyen kezelni a legigényesebb alkalmazásokat is, legyen szó grafikai tervezésről, adatanalízisről, vagy több feladat egyidejű kezeléséről.

Kijelző, Ami Megfelel Minden Igénynek A 15,6 hüvelykes Full HD kijelző nem csak éles és tiszta képet biztosít, hanem a nagyobb méretének köszönhetően tökéletes választás azok számára is, akik nagyobb munkaterületre vágynak. Legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, webböngészésről vagy filmnézésről, a ProBook 650 G2 kijelzője minden helyzetben megállja a helyét.

Kialakítás és Hordozhatóság A HP ProBook 650 G2 nem csak erőteljes, hanem elegáns és hordozható is. Robosztus kialakítása ellenére könnyű, így könnyedén magával viheti üzleti útjaira, előadásokra, vagy akár a kávézóba is. A beépített biztonsági funkciók, mint a TPM chip és a biometrikus ujjlenyomat-olvasó, extra védelmet nyújtanak az adatok számára.

Személyre Szabhatóság és Készenlét A NaniPC.hu-nál tudjuk, hogy minden felhasználónak egyedi igényei vannak, ezért a HP ProBook 650 G2 számos bővítési lehetőséggel rendelkezik. Emellett, az előtelepített Windows operációs rendszerrel azonnal használatra kész, így Ön rögtön belekezdhet a munkába vagy a szórakozásba.

Záró Gondolatok Válassza az HP ProBook 650 G2-t, ha egy megbízható, erőteljes és elegáns laptopra van szüksége a mindennapokhoz. Fedezze fel a NaniPC.hu-n, és tegye produktívabbá és élvezetesebbé a digitális életét.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagy képernyős erős HP ProBook 650 G2 i5-6440HQ/8GB/256SSD/FHD/RS-232/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)