Betöltés...

Könnyű és stílusos Fujitsu Lifebook U747 i5-7200u/16GB DDR4/256SSD/14” Touch Érintőképernyős Laptop

Ár: 109.998 Ft

A Fujitsu Lifebook U747 egy könnyű és stílusos laptop, amely ideális lehet azok számára, akik megbízható teljesítményt, érintőképernyős funkcionalitást és hordozhatóságot keresnek. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy hatékony és megbízható processzor, amely alkalmas az irodai munkához, a böngészéshez és a közepesen igényes feladatokhoz.

Memória: A laptopban nagyobb, DDR4 RAM található, ami elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 14 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, ami lehetővé teszi az érintőképernyős navigációt és interakciót a Windows 10 operációs rendszerrel. A Full HD (FHD) felbontás pedig kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja.

Hordozhatóság: A Fujitsu Lifebook U747 könnyű és vékony kialakítású, és könnyedén magával vihető útközbeni munkához vagy utazásokhoz. A laptop stílusos és professzionális megjelenésű is, ami ideális az üzleti környezetben történő használathoz.

A Fujitsu Lifebook U747 kiváló választás lehet azok számára, akik értékelik az érintőképernyős funkcionalitást, a nagyobb memóriát és a gyors tárolást, miközben megbízható és stílusos laptopot keresnek üzleti vagy személyes használatra. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, a DDR4 RAM segít a hatékony multitaskingban, az érintőképernyő lehetővé teszi az intuitív navigációt, a könnyű hordozhatóság pedig ideális azoknak, akik gyakran úton vannak. Az üzleti környezetben is megállja a helyét a professzionális megjelenésével és a megbízhatóságával.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Könnyű és stílusos Fujitsu Lifebook U747 i5-7200u/16GB DDR4/256SSD/14” Touch Érintőképernyős Laptop" című hirdetést látja. (fent)