Betöltés...

Akyga AK-ND-C14 USB Type-C / 6,5 x 4,4 mm laptop adapter

Az Akyga AK-ND-C14 USB-C adapter hasznos eszköz a régebbi Sony Vaio laptopokat használók számára. Az adapter lehetővé teszi, hogy a tápegység USB-C csatlakozóját egy 6,5x4,4 mm-es csatlakozóra cserélje, így szinte bármilyen nagyobb teljesítményű USB-C PD-vel rendelkező töltő csatlakoztatható a laptophoz. Az adapter univerzális, és támogatja a Power Delivery szabványt, ami azt jelenti, hogy a tápegység feszültsége automatikusan 18,5 és 20 V között kerül kiválasztásra, és a felhasználónak nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt. Ráadásul az adapter használata egyszerű - csak csatlakoztassa a csatlakozót a tápegységhez, és már használhatja is. Ez megkönnyíti a felhasználók számára, hogy eszközeiket az újabb USB-C szabványokhoz igazítsák.Fontos azonban megjegyezni, hogy az USB-C adapter nem növeli a tápegység teljesítményét, hanem csak lehetővé teszi, hogy laptophoz vagy más, 6,5x4,4 mm-es csatlakozóval rendelkező eszközhöz csatlakoztassa. Ezért az adapter használata előtt győződjön meg arról, hogy a tápegység elegendő teljesítményt nyújt-e az elvártaknak megfelelően.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.339 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2023.06.03
Eddig megtekintették 10 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Akyga AK-ND-C14 USB Type-C / 6,5 x 4,4 mm laptop adapter
Lehetőségek
Megosztók

Számítógép rovaton belül a(z) "Akyga AK-ND-C14 USB Type-C / 6,5 x 4,4 mm laptop adapter" című hirdetést látja. (fent)Használt számítástechnika

A rovat főbb tartalma: Használt és új számítógépek, eladó notebookok, laptopok, monitorok, számítógép alkatrészek és egyéb számítástechnikai cuccok.

TIPP: Használt számítástechnikai felszerelés vásárlása esetén, kérje el a telepítő cd-ket is. Ha nem kap telepítő cd-t, akkor az Internetről kell letölteni.

TIPP2: Listázza a hirdetéseket ár szerint is, hogy megtudja, melyik számítástechnikai cucc igazán olcsó.