Betöltés...

Tenda AC5 AC1200 Smart Dual-Band WiFi Router White

300+867Mbit, 1xWAN, 3xLAN, Dual Band Az AC5 egy AC1200-as kétsávos WiFi router, közepes méretű lakásokhoz, 100Mbps optikai szálas hozzáféréssel. Akár 1167 Mbps WiFi sebességet biztosít (5 GHz: 867 Mbps és 2,4 GHz: 300 Mbps). Átvette az integrált kétsávos technológiát, amely a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es jeleket egyetlen WiFi név alatt egyesíti. A gyorsabb sávot a dinamikus optimalizáló rendszerünk automatikusan kiosztja az eszközei között. Mindeközben 4*6dBi nagy nyereségű antennákkal és 28nm-es nagy teljesítményű CPU-val felszerelt, jobb internetélményt biztosít. Az AC5 támogatja az IPv6 protokollt, csökkentheti az adatátviteli időt és minimalizálhatja a késést. Ezenkívül a Tenda WiFi App távoli felügyeleti funkciója biztosítja a legegyszerűbb módot az AC5 kezelésére.

Tovább
Adatlap
Ár: 10.484 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2023.03.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Tenda AC5 AC1200 Smart Dual-Band WiFi Router White
Lehetőségek
Megosztók

Számítógép rovaton belül a(z) "Tenda AC5 AC1200 Smart Dual-Band WiFi Router White" című hirdetést látja. (fent)Használt számítástechnika

A rovat főbb tartalma: Használt és új számítógépek, eladó notebookok, laptopok, monitorok, számítógép alkatrészek és egyéb számítástechnikai cuccok.

TIPP: Használt számítástechnikai felszerelés vásárlása esetén, kérje el a telepítő cd-ket is. Ha nem kap telepítő cd-t, akkor az Internetről kell letölteni.

TIPP2: Listázza a hirdetéseket ár szerint is, hogy megtudja, melyik számítástechnikai cucc igazán olcsó.