Betöltés...

USB LAN Ethernet adapter konverter átalakító

Ethernet alkalmazásokkal való kommunikációra. ? Kompatibilis USB 2.0-val és 1.1-el is. ? Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Vista, XP, 2000, 98, ME, Linux. ? Kompatibilis Tablet PC-vel. Ha szeretnél táblagépen kábellel internetezni vagy elromlott az integrált hálózati kártyád akkor az USB LAN adapter konverter átalakítóval ezt egyszerűen megoldhatod. Csak dugd be a számítógéped USB portjába és ugyanúgy használhatod, mint a gyári beépített hálózati kártyát. Az USB LAN adaptert kifejezetten arra tervezték, hogy az Ethernet alkalmazásokkal való kommunikációra egyszerű megoldást nyújtson. Emellett támogatja az alacsony fogyasztású módot.

Tovább
Adatlap
Ár: 3.790 Ft
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2023.11.15
Eddig megtekintették 78 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

USB LAN Ethernet adapter konverter átalakító
Lehetőségek
Megosztók

Számítógép rovaton belül a(z) "USB LAN Ethernet adapter konverter átalakító" című hirdetést látja. (fent)Használt számítástechnika

A rovat főbb tartalma: Használt és új számítógépek, eladó notebookok, laptopok, monitorok, számítógép alkatrészek és egyéb számítástechnikai cuccok.

TIPP: Használt számítástechnikai felszerelés vásárlása esetén, kérje el a telepítő cd-ket is. Ha nem kap telepítő cd-t, akkor az Internetről kell letölteni.

TIPP2: Listázza a hirdetéseket ár szerint is, hogy megtudja, melyik számítástechnikai cucc igazán olcsó.