Betöltés...

MyScreen Lite Glass Full Glue - Apple iPhone 5G / 5S / 5C /

Lite Glass Edge Full Glue Védelem a lekerekített oldalú okostelefonokhoz, a legapróbb részletekig finomítva - a képernyő maximális területét lefedve. Átlátszó, edzett biztonsági üveg, a legnagyobb karcállósággal, 9H. Jelentősen segít megvédeni a képernyőt a leesés vagy ütés okozta károsodásoktól, és a teljes ragasztóréteg használata biztosítja, hogy az üveg tökéletesen tapadjon a teljes felületre, és biztosítja a teljes képernyő működését. Az oleofób bevonatnak köszönhetően az ujjlenyomatok eltávolítása a kijelzőről rendkívül egyszerű, és a képernyő kellemes tapintású. MEGTEKINTÉS A RAGASZTOTT MEGOLDÁS ELŐNYEIRŐL ? nem válik fel ? nem zavarja az érintőképernyő működését ? tökéletesen átlátszó EasyApp® KIT szett a felhelyezéshez.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.985 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2023.05.31
Eddig megtekintették 74 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

MyScreen Lite Glass Full Glue - Apple iPhone 5G / 5S / 5C /
Lehetőségek
Megosztók

Számítógép rovaton belül a(z) "MyScreen Lite Glass Full Glue - Apple iPhone 5G / 5S / 5C / " című hirdetést látja. (fent)Használt számítástechnika

A rovat főbb tartalma: Használt és új számítógépek, eladó notebookok, laptopok, monitorok, számítógép alkatrészek és egyéb számítástechnikai cuccok.

TIPP: Használt számítástechnikai felszerelés vásárlása esetén, kérje el a telepítő cd-ket is. Ha nem kap telepítő cd-t, akkor az Internetről kell letölteni.

TIPP2: Listázza a hirdetéseket ár szerint is, hogy megtudja, melyik számítástechnikai cucc igazán olcsó.