Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Toshiba Satellite A200-as laptop új tápegységgel

Eladó Toshiba Satellite A200-as laptop új hálózati tápegységgel, komplett belső tisztítással, portalanítva. A saját részre történő plusz beruházásokat már az új tulajdonos fogja értékelni. Ajánlom háttérgépnek (internetezés, dokumentumok készítése, adattárolás), ill. az informatikával most ismerkedőknek. Opciók - amit kihagyok, az benne van a felhasználói kézikönyvében: 2 magos Intel Pentium Dual CPU T2310@1.46 GHz, RAM 2 GB, ROM 120 GB, videók. Mobile Intel 965 ECF, felbontás 1280x800, Wifi, Bluetooth, beépített 1.3 M-es camera, touchpad, HD DVD - CD olvasó és író, saját hangszórói - egyedüli problematika, hogy recsegnek, de lehet, hogy szoftverhiba, ezzel nem foglalkoztam. A rácsatlakoztatott hangfalak, fejhallgató tökéletesen szól, hangkártya rendben. 64 bites. Operációs rendszerrel adom, és egy rakás egyéb segédprogrammal, csak le kell ülni, és használni. Nézze meg, nem fog csalódni.
Adatlap
Ár: 32.000 Ft
Település: XIV. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garancia nélkül
Termék: Notebook, laptop
Márka: Toshiba Satellite A200
Extrák: új tápegység, friss belső portalanítás
 
Feladás dátuma: 2020.04.06
Eddig megtekintették 1045 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Hasznos L
Toshiba Satellite A200-as laptop új tápegységgel Toshiba Satellite A200-as laptop új tápegységgel Toshiba Satellite A200-as laptop új tápegységgel
Lehetőségek
Megosztók

Számítógép rovaton belül a(z) "Toshiba Satellite A200-as laptop új tápegységgel" című hirdetést látja. (fent)Használt számítástechnika

A rovat főbb tartalma: Használt és új számítógépek, eladó notebookok, laptopok, monitorok, számítógép alkatrészek és egyéb számítástechnikai cuccok.

TIPP: Használt számítástechnikai felszerelés vásárlása esetén, kérje el a telepítő cd-ket is. Ha nem kap telepítő cd-t, akkor az Internetről kell letölteni.

TIPP2: Listázza a hirdetéseket ár szerint is, hogy megtudja, melyik számítástechnikai cucc igazán olcsó.