A gluténérzékenységről első hallásra sokunknak egyfajta ételallergia jut eszünkbe. Ez a feltevés azonban téves. A gluténérzékenység a gabonafélék gluténfehérjéi által...
NATURA BÚZACSÍRA A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a...
C-vitamin por citrom ízesítéssel flavonoidokkal A Vitaking Instant C-vitamin por (citrom) egy rendkívül ízletes termék, melyet citrus bioflavonoidokkal és citrom gyümölcslé...
GRALMA a szív és az egészséges sejtosztódás karbantartásáraGRALMA - Gránátalma és szőlőmag kivonata C-vitaminnal, folsavval, lecitinnel, rezveratrollalFelhasználási...
NATURA BÚZACSÍRA A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a...
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM...
Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését....
Omega 3 halolaj Halolaj a szív egészségéért Magyarországon a lakosság több mint 50 százalékát éri utol élete során a szív- és érrendszeri problémák valamelyike. Ennek számos oka...