Az úgynevezett előemészetési eljárás nem mai keletű a takarmányozás területén és ez vonatkozik a halak táplálására is.
Egyik ilyen eljárás a főzés utáni emésztő enzimekkel...
A főtt magvak használata alapvető fontosságú a keszegek, kárászok, pontyok és amurok horgászatában!
Itt elsősorban a búzáról és kukoricáról beszélünk, ezen felül a magmixben a...
A Top Mix Pre-digested magvak előemészetési eljárással készülnek, amely eljárás nem mai keletű az állatok takarmányozásának területén és ez vonatkozik a halak táplálására is....
A folyékony aromák az etetőanyag bekeverése során jelentenek számunkra plusz csalogató hatást.
A bekeveréshez szánt vízhez, öntsük hozzá a felhasználni kívánt aroma mennyiséget,...
AQUA Garant Uni etető pelletek
Termékcsalád
Extrudált, lassan süllyedő nevelőtáp lazacfélék számára.
Univerzálisan alkalmazható, még kedvezőtlen környezeti feltételek mellett...
AQUA Garant Classic etető pelletek
Termékcsalád
Extrudált, lassan süllyedő nevelő takarmány pontyok részére.
Kiváló minőségű állati fehérje ellenőrzött minőségű sertésből....
AQUA Garant Uni etető pelletek
Termékcsalád
Extrudált, lassan süllyedő nevelőtáp lazacfélék számára.
Univerzálisan alkalmazható, még kedvezőtlen környezeti feltételek mellett...
Roppantott (80%) kukorica, (10%) búza és (10%) repce ízesített, színesített, pépesített formája. Pontyhorgászatnál gyakran használjuk a magvak, elsősorban a kukorica pépesített...
Abszolút újdonságnak számít a Haldorádó palettáján megjelenő FermentX termékcsalád, valamint a hozzá kapcsolódó adalékanyagok. Ezek nem mások, mint erjesztett etetőanyag és...
AQUA Garant Dynamic etető pelletek
Termékcsalád
Extrudált, lassan süllyedő nevelőtáp lazacfélék számára.
Halliszt, kizárólag kiváló minőségű.
Kiváló minőségű állati...
AQUA Garant Catch fúrt horog pellet 20mm
Termékcsalád
Az Aqua Catch magas olaj- és halliszt tartalma erős vonzóhatást gyarorol a halakra. A 20 mm pelletátmérő miatt elsősorban nagytestű...
Roppantott (80%) kukorica, (10%) búza és (10%) repce ízesített, színesített, pépesített formája. Pontyhorgászatnál gyakran használjuk a magvak, elsősorban a kukorica pépesített...
A folyékony aromák az etetőanyag bekeverése során jelentenek számunkra plusz csalogató hatást.
A bekeveréshez szánt vízhez, öntsük hozzá a felhasználni kívánt aroma mennyiséget,...
A folyékony aromák az etetőanyag bekeverése során jelentenek számunkra plusz csalogató hatást.
A bekeveréshez szánt vízhez, öntsük hozzá a felhasználni kívánt aroma mennyiséget,...
A folyékony aromák az etetőanyag bekeverése során jelentenek számunkra plusz csalogató hatást.
A bekeveréshez szánt vízhez, öntsük hozzá a felhasználni kívánt aroma mennyiséget,...