Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
A répában rengeteg karotin található, amely az A-vitamin elővitaminja. Az A-vitamin pedig a látás fejlesztésében segíthet. Természetesen nem ez az egyetlen jó tulajdonsága hazánk...
A friss gyümölcsök és zöldségek levét már az ókori népek is kedvvel fogyasztották.Kellemes ,változatos ízük élvezetén kívül egészségük fenntartására,erejük...
A KetoMix zöldségleves a nap összes étkezéséhez alkalmas - ha éhes lesz és szeretne valami meleg ételt a hasába, vagy ha kevés az ideje. Ezen felül összetevőinek köszönhetően...
Pölz bio feketeribizli nektár 25% 1000 ml Pölz BIO Feketeribizli nektár 25% 1 liter Minőség több mint 60 éve! A PÖLZ márkanév 1958 óta őrzi a hagyományokat Németországban. A Pölz...
Caleido búzafű por 125 g A búzafű az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely megfelelő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős....
Pölz BIO Feketeribizli nektár 25% 1 liter Minőség több mint 60 éve! A PÖLZ márkanév 1958 óta őrzi a hagyományokat Németországban. A Pölz hagyománya és sikere a folyamatos magas...
Pölz BIO Sárgrépalé Minőség több mint 60 éve! A PÖLZ márkanév 1958 óta őrzi a hagyományokat Németországban. A Pölz hagyománya és sikere a folyamatos magas szintű minőségben...
100 százalékban tiszta, természetes anyagokat tartalmaz A búzafű italpor egyszerre frissít és növeli energiaszintünket. Természetes módon tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat,...
Fedezd fel a házi készítésű gyümölcs- és zöldséglevek igazi élvezetét ezzel a sokoldalú és hatékony kézi facsaróval! Ez a prémium készlet ideális választás minden...
Egyediség
A SAGE SBL820 QTM turmixgép egyedülálló nemcsak a 2,4 kW-os motorjának, a speciális pengerendszernek és az intuitív kezelőszerveknek, hanem a felhasznált anyagoknak...
A hús- és zöldséglevesek megkerülhetetlen hozzávalója a petrezselyem. Gyakran használjuk húsok töltelékébe és tojásételekbe is, zöldsalátát is megszórhatunk vele. Főképpen...
A Maluku-szigeteken és Új-Guineán őshonos növénynek a szerecsendiófának a az alulról felrepedő terméséből kifejtett mag a szerecsendió, amely a sárgabarack magjára hasonlít....
A hús- és zöldséglevesek megkerülhetetlen hozzávalója a petrezselyem. Gyakran használjuk húsok töltelékébe és tojásételekbe is, zöldsalátát is megszórhatunk vele. Főképpen...