Sokrétű felhasználási módjának köszönhetően a babcsíra az ázsiai konyha elengedhetetlen alapanyaga. A mungóbab csírája kiváló ízhatású wokban készült ételekben, de köretként...
Aranyló csemegekukorica, zöldborsó, és pirospaprika – már a színei is csodásak! A természet szépsége egyetlen kis konzervbe zárva. A színes zöldségek mixtúrája a hangulatot...
Magozott fekete, kiváló minőségű, viszonylag nagy szemű, spanyol olívabogyó Összetevők: Víz,fekete olivabogyó,tengeri só, stabilizátor: vas(II)-glukonát Magot tartalmazhat!...
Ízletes zöldségkeverék a zöldborsó és a bébirépa kombinációjaként. Előfőzött formában, sós lében. Összetevők: Zöldségek változó arányban (bébirépa és zöldborsó),...
Az új Bonduelle Vapeur termékeket gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, ropogósságukat! Ajánljuk salátákhoz, vagy főételek mellé, köretként is....