A Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek...
A C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb,...
Ez a kötet a középiskolás kémia tananyagot dolgozza fel. Tartalmazza a jelenleg használatban levő tankönyvek legfontosabb fogalmait, összefüggéseit. Igyekszik egységesíteni az...
Száz százalékos tisztaságú szőlőmagolaj. A Gere pincészet tökéletesen érett kékszőlőinek magjából hidegsajtolással kinyert természetes étrend-kiegészítő.
Leírás: A Bock Villányi Ermitage 0,75L - DRS egy különleges vörösbor, melyet a Bock Pincészet gondos odafigyeléssel készít a Villányi borvidék legkiválóbb területeiről származó...
A narancs, a körte és a szegfűszeg tökéletesen harmonizál a sült kacsához, vagy libához. Jellemzők laktózmentes Igen gluténmentes Igen vegán Igen paleo Igen
A vörösbor és a szilva viszonya olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű ruhánkhoz felveszünk egy új, hozzá nagyon jól passzoló kiegészítőt: egyből megújul, és teljesebbé...
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós...