Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik.
A magyar és a világirodalmat két elkülönülő részben bemutató atlasz jól áttekinthetően tartalmazza a nagyobb stílustörténeti korokat a szépirodalom kezdeteitől, a korok...
A könyv az élményteli, játékos mozgáshoz, a mozgással történő fejlesztéshez kíván segítséget nyújtani óvodapedagógusoknak, tanítóknak és szülőknek is. A szerző olyan...
Kiadványunk az emelt szintű kémiaérettségi írásbeli részére történő sikeres felkészüléshez nyújt segítséget. A kötet 10 emelt szintű próbaérettségi feladatsort tartalmaz...
A Smart Junior című kurzuskönyvünk az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára készült. Használható teljesen kezdő és/vagy álkezdő csoportok nyelvi alapozására. A jól...
Jó, mint mindig – jobb, mint valaha: Mittelpunkt neu 100%-ban a Közös Európai Referenciakeret ajánlásaiból adódik! A sikeres tankönyv új kiadása még több előnyt kínál. Jobb, mint...
A legendás üzletember legújabb könyvében a Financial Times és a New York Review of Booksban megjelent tanulmányait foglalja össze. A 2008-as hitelválság és következményei című...