Összetevők durumliszt, víz Energia 1484kj Fehérje 11,5g Szénhidrát 72,6g Zsír 1,5g Ebből telített 0,3g Rost 3,00g Só 0,005g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
A passzírozott paradicsomot olasz ételek közül pizzákban szószként, tésztákhoz szintén szószban használják a leggyakrabban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 129 kJ,...
Hagyományos olasz forma. A kinyújtott tészta lapokra vágásával született meg ez az egyik legrégebbi olasz tésztaforma. Rakott tésztának bármilyen zöldséges vagy húsos változatban...
A passzírozott paradicsomot olasz ételek közül pizzákban szószként, tésztákhoz szintén szószban használják a leggyakrabban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 129 kJ,...
Összetevők durumliszt, víz Energia 1484kj Fehérje 11,5g Szénhidrát 72,6g Zsír 1,5g Ebből telített 0,3g Rost 3,00g Só 0,005g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Köret tészta. Méretében a fettuccinehez hasonló, fészek alakú tészta. A metélt tészták spagettijének is nevezik. Felhasználása a széles metélt tésztához hasonló. Főzés közben...