Hagyományos olasz forma. A kinyújtott tészta lapokra vágásával született meg ez az egyik legrégebbi olasz tésztaforma. Rakott tésztának bármilyen zöldséges vagy húsos változatban...
A passzírozott paradicsomot olasz ételek közül pizzákban szószként, tésztákhoz szintén szószban használják a leggyakrabban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 129 kJ,...
A passzírozott paradicsomot olasz ételek közül pizzákban szószként, tésztákhoz szintén szószban használják a leggyakrabban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 129 kJ,...
Népszerű olasz köret tészta. Mind az olasz, mind a magyar konyhában kedvelt forma. Olasz elnevezése mára már nálunk is használatosabb. Leginkább pörköltek mellé ajánljuk....
Hagyományos olasz forma. A kinyújtott tészta lapokra vágásával született meg ez az egyik legrégebbi olasz tésztaforma. Rakott tésztának bármilyen zöldséges vagy húsos változatban...