Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk nassoláshoz, vagy sütemények készítéséhez. Kitűnő választás, ha sportolás közben, vagy az irodában megéhezünk,...
Az olajos magvak bővelkednek az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen növényi fehérjékben, rostokban, antioxidáns vitaminokban és ásványi anyagokban. Készült: mazsola, sótlan...
TÜNDÉRKERT KANDÍROZOTT VÖRÖSÁFONYA 100 G. Gazdag A, D, C vitaminokban és vastartalma is nagy. Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. Megelőzi a vérerek...
A csicseriborsó főzése nagyon egyszerű, bár az áztatás miatt kicsit időigényes. Tápanyag- és fehérjedús, sok mediterrán és indiai étel remek kiegészítője lehe
Készült: banán, kókuszolaj, méz felhasználásával. Magas magnéziumtartalmának köszönhetően nyugtatóan hat a szervezetre. Alvási problémákra este 2-3 szárított banán és egy...
Felhasználása mára nagyon sokoldalúvá vált. Az ókorban leginkább gyógyszerként, később vegyipari alapanyagként, majd a mákszemet fűszerként is elkezdték használni. A magyar konyha...
Küllemben leginkább a grapefruithoz hasonlítható, ellenben az ízével, ami jellegzetes édes, üde zamatú. A keleti konyha előszeretettel használja különböző ételek alapanyagaként,...
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és...
A szezámmag igazi kalciumbomba, csontritkulás esetén rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott, de tartalmaz még foszfort, magnéziumot, rezet, káliumot is vasat is. A vitaminoknak is...
50 különböző fajtáját ismerhetjük, ezek közül a két legismertebb, a hagyományos lencse és a vöröslencse található meg termékkínálatunkban. A hüvelyesek közül az egyik...