Olaszországban termesztett paradicsomból és zöldségekből készülnek, gondosan válogatottak és frissen dolgozzák fel a betakarítást követő néhány órán belül. Extra szűz...
Olaszországban termesztett paradicsomból és zöldségekből készülnek, gondosan válogatottak és frissen dolgozzák fel a betakarítást követő néhány órán belül. Extra szűz...
Olaszországban termesztett paradicsomból és zöldségekből készülnek, gondosan válogatottak és frissen dolgozzák fel a betakarítást követő néhány órán belül. Extra szűz...
Felhasználási javaslat: Melegítse fel a szószt közepes lángon vagy mikrohullámú sütőben (a tető eltávolítása után), adja a tésztához, majd az egészet pirítsa össze egy...
A Barilla szósz kizárólag válogatott összetevőkből készül, a mediterrán, az intenzív és természetes, „napfénnyel teli” ízeket kedvelőinek. A szósz fő összetevője a...
Barilla toscana zöldfűszeres szósz. Gluténmentes.Felhasználási javaslat: melegítse fel a szószt közepes lángon vagy mikrohullámú sütőben (a zárótető eltávolítása után), adja a...
La Selva vegán, bazsalikomos zöld pesto fokhagyma nélkül, Toszkánából. Kiváló tésztaételekhez vagy mártogatósnak. Minden összetevője biogazdálkodásból származik.
Az Alce Nero vegetáriánus bolognai mártást olasz tönkölyből készült seitan-ból és hosszúkás paradicsomból készült, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Ez a milánói szósz fűszerezésében megegyezik az eredetivel, de alapját tekintve hús helyett darált búzahúst (szejtán) használtunk a zöldségek mellett. Használható spagettihez vagy...