Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Összetevők: rizsliszt, víz, só. Elkészítés: 1. A rizstésztát forrásban lévő vízbe tesszük és főzzük 3 - 4 percig. 2. Főzés után leszűrjük és lecsepegtetjük. A tészta...
Alkalmas levesbetétként, köretnek is rizs, burgonya, tészta helyett. Elkészítési javaslat: 20 dkg galuskaport 1 tojással és 1 dl vízzel összekeverünk. A könnyű tésztát forró vízbe...
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...
Alkalmas levesbetétként, köretnek is rizs, burgonya, tészta helyett. Elkészítési javaslat: 20 dkg galuskaport 1 tojással és 1 dl vízzel összekeverünk. A könnyű tésztát forró...
A TESCOMA DELÍCIA 21 adagos négyzet alakú ravioli készítő egy olyan eszköz, amely minden háztartásban helyet kell kapjon, ahol a minőségi, házi készítésű tészta számít....
Az Éden Prémium kölestészta kiváló minőségű recept alapján készül. Élvezeti értéke magas, mivel íze hasonló a hagyományos tésztákéhoz. Kellemes sárga színét a lehelletnyi...
Orsó, ami gluténmentes, tojásmentes, rizsmentes, kukoricamentes. Sőt ráadásul élelmi rostban gazdag fehérjeforrás! A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás,...
Köleslisztből készült gluténmentes spagetti száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A köles könnyen...
Penne, ami gluténmentes, tojásmentes, rizsmentes, kukoricamentes. Sőt ráadásul élelmi rostban gazdag fehérjeforrás! A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás,...
A TaoTao tápiókás rizstészta gluténmentes, természetes összetevőkből készült: rizsliszt, tápióka és víz. Egyedien finom íze miatt levesekhez és salátákhoz ajánljuk. Ideális...