Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik.
A tankönyv a Műszaki Könyvkiadó korábbi, Forgácsoló eljárások című (MK-59229) nagysikerű szakirodalmának átdolgozott, bővített kiadása. Az esztergálás, gyalulás, vésés,...
A Villamos gépek című tankönyv a szerző korábban több kiadást is megélt könyvének kompetencia alapú képzés követelményei alapján készült átdolgozása, amelynek tananyagtartalma...
A példatár a középfokú közgazdasági képzés pénzügyi alapjainak megérté?sét segíti, és a pénzügyi döntések előkészítését és meghozatalát. A feladatgyűjtemény első...
Közel egy évtizede oktatja a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy és Vállalati pénzügy tanszéke a Vállalati pénzügyek korszerű változatát a III-IV. éves nappali...
Cégünk és partnerei szeretnének megoldást jelenteni a regionálisan tapasztalható munkaerő és szakember hiányra amelyek Magyarországot és a régiót érintik.
Tapasztalataink szerint...