Az édességek élvezete nem kell, hogy a múlté legyen, még akkor sem, ha inzulinrezisztens vagy cukorbeteg vagy, esetleg fogyókúrázol. A 160 grammos szénhidrátdiéta – Desszertek...
Szerző: F. Nagy Angéla Kossuth Kiadó, 2018 F. Nagy Angéla korábban a Nők Lapjában, később a Népszabadságban tette közzé kimeríthetetlen receptgyűjteménye újabb és újabb...
Szerző: Ganz Ábrahámné Kiadó: Betűmetsző Nyelv: magyar Kiadás éve: 2007 ISBN: 9789632380353 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 176 oldal Méret [mm]: 142 x 198 x 12 A...
Rézi néni szakácskönyve Rézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével...
Dworschák Ernő-Frank Júlia-Szántó András A négy alapíz szakácskönyve: Édes antik (Mezőgazdasági Könyvkiadó), 1989 216 o., puha kötés, jó állapotú 600.-
Minden diétának és fogyókúrának megvannak a maga szabályai, melyek ismerete elengedhetetlen a súlycsökkentés sikeressége érdekében. A KetoMix diéta esetében sincs ez másként....
Pelle Józsefné Nagy Szakácskönyve Rövid leírás : Pelle Józsefné könyvsikereinek titka talán abban rejlik, hogy tanácsokat ad a kezdőknek, de a gyakorlottabbak is találnak bennük...
Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben...
Az én szakácskönyvem Rövid leírás: Nemcsak a filmvásznon szenvedélyes a világhírű sztár, Gérard Depardieu, hanem a konyhában is. A hobbiszakácsnak, az élvezetek emberének...
Szerző: Samin Nosrat Park Kiadó, 2024 Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett...
Szerző: Kádas Lajos Kossuth Kiadó, 2012 A szakácskönyvekben és az étlapokon gyakran találkozunk híres emberekről elnevezett ételekkel. Akár megálmodói voltak, akár a tiszteletükre...
Az elég jó konyha - Utak és receptek a fenntartható gasztronómiához Amit eszel, az leszel. De tudjuk-e vajon, hogy mit eszünk? Tudjuk-e, hogy étkezéseink milyen hatással vannak más...